All Together Now Malaysia 2021 Live Episod Astro Ria

Kepala Bergetar All Together Now Malaysia 2021 Minggu Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak All Together Now Malaysia 2021 Malaysia Terbaru Filem. Malay Tv Show All Together Now Malaysia 2021 dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama All Together Now Malaysia 2021 Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

All Together Now Malaysia 2021 Live Minggu Astro Ria

All Together Now Malaysia ‘ATAU’ ATNMY ‘adalah pertandingan nyanyian pertama yang terbuka untuk semua rakyat Malaysia tanpa had umur.
Rancangan ini terbuka untuk solo, duo, atau kumpulan. Peserta bebas menyanyikan genre muzik dalam pelbagai bahasa. Pemenang musim pertama akan menerima hadiah wang tunai RM50,000 dan piala.
Berasal dan dihasilkan oleh BBC One, pertunjukan ini menjadi fenomena di seluruh dunia termasuk Australia, Rusia, Turki, Brazil, Norway, Colombia, Denmark, Finland dan Perancis.
Malaysia adalah negara ke-17 yang mengikutinya dan yang pertama di Asia Tenggara yang menyesuaikan rancangan ini.

Minggu Teaser Minggu 1 Minggu 2 Minggu 3 Minggu 4 Minggu 5
Minggu 6 Minggu 7 Minggu 8 Minggu 9 Minggu 10 Minggu Akhir

‘ATNMY’ mempertahankan format aslinya tetapi dengan elemen yang dilokalkan agar sesuai dengan penonton Malaysia secara budaya sambil menyesuaikan diri dengan norma sosial baru kami.
Sherry AlHadad yang mengagumkan akan menjadi tuan rumah ‘ATNMY’ bersama barisan barisan 50 juri hiburan profesional dengan hampir 250 peserta mengambil bahagian pada musim pertama.
Tuan rumah dan keperibadian yang terkenal, Dato ’AC Mizal akan mengetuai panel juri yang terdiri daripada wajah hiburan terkenal sama ada penyanyi, pelakon, pelawak, DJ radio, hos dan penggiat media sosial.
Tagline rancangan, Bersatu Dengan Lagu (bermaksud bersatu dengan lagu) mencerminkan konsep kepelbagaian melalui pemilihan juri dan peserta berbilang kaum yang menyanyi dalam pelbagai bahasa dan genre.
Emarina Mohd Kamal, Pengurus Saluran untuk Astro Ria berkata, “Sebagai pelopor kandungan harta intelek di Malaysia, Astro komited untuk memperkenalkan pelbagai format program, baik di dalam dan luar negara yang memenuhi keperluan khalayak kami.

Click to Watch Episod

All Together Now Malaysia 2021 Astro Ria
Sudah lama sejak kami terakhir kali menghasilkan pertandingan nyanyian yang melibatkan penyanyi amatur. Oleh itu, Astro Ria dengan bangga mempersembahkan ‘ATNMY’ untuk mengisi kekosongan di kalangan penonton kami.
Kali terakhir Astro Ria menyiarkan pertandingan nyanyian antarabangsa yang disesuaikan adalah pada tahun 2017 dengan edisi AF Megastar Akademi Fantasia. Kerana keberanian dan usaha perintis Astro untuk memperkenalkan konsep realiti yang hampir tidak diketahui pada tahun 2003, usaha itu membuahkan hasil kerana ia mengubah landskap hiburan sambil memperoleh kejayaan besar dari peminat di seluruh Malaysia dan Asia.
Keseluruhan proses penyesuaian persembahan tidak semudah yang disangka. Kita mesti mematuhi garis panduan yang ketat sambil memasukkan unsur-unsur tempatan untuk mengelakkan kepekaan budaya di kalangan penonton kita yang pelbagai. Kemudian, kita perlu berfikir di luar kotak secara kreatif sambil menyeragamkan penampilan dan rasa kita berdasarkan format asal.
Perunding rasmi dilantik oleh pemilik format, Banijay Rights. Mereka juga diterbangkan ke ‘hampir’ dari Amsterdam dan Poland untuk berkongsi pengalaman mereka, memberi latihan industri dan nasihat kepada kru produksi tempatan kami sebagai persiapan untuk pertunjukan itu.
Selain itu, norma-norma baru dari segi produksi diutamakan. Berdasarkan format aslinya, panel terdiri dari 100 juri harus dikurangkan menjadi 50 juri kerana batasan COVID-19.
Untuk makluman orang ramai, kami telah menangguhkan ‘ATNMY’ dua kali dari tarikh asalnya kerana masa berlakunya wabak yang tidak dapat diramalkan. Semasa penangguhan, kami telah meningkatkan kandungan dengan strategi yang tepat dan terperinci untuk memastikan kami memberikan kualiti tontonan yang terbaik kepada penonton rumah kami setelah kami dapat memulakan pengeluaran.
Kami kini mencari bakat baru untuk musim depan kami walaupun pada hakikatnya kami baru berada di awal musim sulung kami. Audisi kini dibuka secara rasmi melalui dalam talian. Hantarkan e-mel video audisi anda kepada kami ke [email protected] sebelum 30 Mei 2021. ”
‘ATNMY’ disokong oleh Gempak dan Ria X sebagai rakan media digital. Sementara itu, ERA, HITZ dan RAAGA adalah rakan radio rasmi.
Selain menjadikan Sherry AlHadad sebagai tuan rumah utama, ‘ATNMY’ membawa Dewi Remaja 2019, Shaza Bae dan Hero Remaja 2020, Nadhir Nasar sebagai tuan rumah program kapsulnya, ‘Di Sebalik All Together Now Malaysia’.
Tuan rumah Go Shop, Aswad Jalil dan personaliti media sosial merangkap pelakon, Norreen Imam akan digandingkan sebagai hos ‘All Together Now Malaysia Live Plus’, yang akan ditayangkan secara digital semasa konsert mingguan.
Rancangan ini menerima 3,000 penyerahan video dalam talian dan 214 dari penyerahan dipilih untuk mengambil bahagian sebagai solo, duo dan kumpulan. Oleh itu, pertunjukan ini mempunyai seramai 250 orang yang bertanding pada musim perdana.
Antara peserta yang bertanding adalah anak Jamal Abdillah, Zaki Yamani; harta negara kita, cucu Allahyarham Tan Sri P Ramlee, Najua P. Ramlee; komposer jingle dan keperibadian Tik Tok, Ajoi Zainal; penari dan pengaruhnya, Baelon; penyanyi Meer Nash dan kumpulan dangdut, Pancit Sitaya.
Rancangan ini akan menyambut ulang tahun ke-25 Astro dengan episod khas yang terdiri daripada penampilan bekas peserta dari produksi Astro sebelumnya termasuk Akademi Fantasia, Big Stage, Maharaja Lawak Superstar, The Masked Singer Malaysia, Gegar Vaganza, Ceria Popstar, Kilauan Emas, Golden Melodies dan lebih banyak lagi. Tarikh episod akan dimaklumkan kemudian.
Rakaman mengambil masa 33 hari untuk diselesaikan, dan ia berlaku semasa Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (Astro Ria)

sejarah baru dalam pembangkang nyanyian di Malaysia mungkin tercipta semasa kita bersatu dengan muzik. Lengkapkan dengan 50 juri untuk menyanyi bersama mencari penyanyi pilihan Malaysia. bermula 6.6.2021, setiap hari Ahad, jam 9 malam di Astro Ria & Astro pergi!

Adakah anda bersedia untuk memilih siapa di antara ahli-ahli tersebut yang akan menjadi Semua yang dikehendaki secara kolektif sekarang Malaysia? ingat nak undi mencukupi?

pemungutan suara boleh dibuka setiap hari Ahad dan akan hampir pada hari Jumaat, pukul 11:50 dan akan diganti dengan peserta untuk minggu berikutnya. pastikan anda tidak menunggu minit penutupan untuk memilih peserta kegemaran anda ok?

ATNMY Most Wanted! Barisan Peserta

Adam Malek, Ahmad Rizarofiq, Ajoi Zainal, Ameer, Anom Farra, Ariff Ridhwan, Ayla, Bella, Black, Chan Ming Hui, Farah Amanda, Farhan, Fariha, Hani Suraya, Jason Jeevs, Kina, Lazarul, Najua P.Ramlee, Razwan Jaafar, Sharee Lopes, Shazriq (Shazz), Yulia, Zaki Yamani, Zeera Azizi,

finally, the list of 50 jurors for the All collectively Now Malaysia 2021 program turned into discovered. it is Astro’s state-of-the-art leisure application with a purpose to meet the audience on June four, 2021, that is every Friday.

The All collectively Now Malaysia (ATNM) program is an entertainment application adapted from the the world over popular application in Britain, All collectively Now. aside from Malaysia, the program has also been republished round the sector which includes Australia, Russia, Turkey, Brazil and plenty of extra together with Malaysia.

list of fifty All collectively Now Malaysia 2021 software Jurors
one of the vital elements within the All collectively Now Malaysia (ATNMY) application is the jury as a way to judge the contributors who efficiently participate in this program. There are as much as 50 jurors such as the head jury who will act as jurors every week.

although the program has just been released, however the manufacturing has already started out a talent search task to take part inside the next season. The audition consultation for the second season is now formally open online and for the first season a number of the contributors who will scouse borrow the highlight consist of Zaki Yamani who is the son of countrywide legend Jamal Abdillah, Najua P. Ramlee; grandson of the past due national artist Tan Sri P Ramlee, jingle composer & Tik Tok persona; Ajoi Zainal, dancer & influencer; Baelon, singer; Meer Nash and Kumpulan Pancit Sitaya who fight for the Malaysian & Dangdut rhythm genre.

in addition to the weekly live performance in an effort to air for 10 weeks, a special episode was also released along side Astro’s 25th anniversary this yr. the road-up of individuals who will take part inside the special episode are from a few of the former individuals of famous entertainment packages posted with the aid of Astro such as Akademi Fantasia, huge degree, Maharaja Lawak celeb, The Masked Singer Malaysia, Gegar Vaganza, Ceria Popstar, Kilauan Emas, Golden Melodies and others. the release date of the unique episode has now not but been set and can be announced later.