Bila Syaitan Berbisik Episod Astro Ria – Azar Azmi and Lah Ahmad

Kepala Bergetar Bila Syaitan Berbisik Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Bila Syaitan Berbisik Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Bila Syaitan Berbisik dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Bila Syaitan Berbisik Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Bila Syaitan Berbisik Episod Astro Ria

Saksikan drama khas bersama-sama bulan Ramadan yang berjudul ‘Bila Syaitan Berbisik’ yang dibintangi oleh Lah Ahmad, Azar Azmi dan banyak lagi yang hebat bermula 12 April jam 11 malam di Astro Ria.

Drama ketika syaitan Whispers akan mula menemui penonton pada 12 April 2021 di Astro Ria. ia adalah drama yang penuh dengan emosi, penuh dengan histeria dan perang yang lengkap sehingga seseorang dapat membuat anda berfikir.

Click to Watch Episod

Bila Syaitan Berbisik Episod Astro Ria
JUDUL : BILA SYAITAN BERBISIK
TARIKH TAYANGAN : 12 April 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 11:00 malam
SIARAN TV : Astro Ria HD 104 | SD 124
PENGARAH : Rashid Sibir
PRODUKSI : Opera Klasik
PELAKON : Azar Azmi, Lah Ahmad, Kamal Adli, Adlin Aman Ramlie, Uyaina Arshad, Zarina Zainuddin, Liza Abdullah, Norlia Ghani, Syafnida Shuhaimi, Mustaqim Bahadon, Hamidah Wahab, Natasha Hudson
 
SINOPSIS BILA SYAITAN BERBISIK

terinspirasi dengan bantuan kisah benar, ikuti perjalanan Naen dan Dhia untuk menyokong mangsa-mangsa yang terlibat dalam kes-kes jenayah beriman, jenayah persetubuhan dan penderaan rumah tangga.

Episod 01
Sara meminta pertolongan Naen dan Dhia untuk menjaga anak kecilnya yang diyakini telah didera oleh ibu dan ayah tirinya yang tidak organik.

Episod 02
Seorang ibu yang miskin telah ditangkap oleh pemilik kedai kerana mencuri ubat untuk anaknya yang sakit dan diminta membayar pampasan sekiranya dia ingin dibebaskan. Dhia tidak setuju sementara Naen berhasrat untuk menolong gadis itu.

Episod 03
Naen hampir bertemu dengan seorang ibu tua pada masa yang sama dengan menggunakan rumah tangga. Ibu tua itu dibuang di pinggir jalan melalui anaknya. Naen dan Dhia menghadap anak perempuan tua itu dan mengakui bahawa mereka perlu membongkar ibunya.

Episod 04
Nina, seorang anak muda yang masih di kuliah, sangat bertenaga dalam membuat filem bersemangat di media sosial walaupun mendapat tentangan dari ayah dan ibunya. sayangnya, pengakuan yang diperoleh Nina juga menjadi alasan dia diperkosa

Episod 05
Naen dan Dhia cuba membantu menempatkan Alina dan adiknya di dalam cawangan Kebajikan Masyarakat setelah mereka menyedari ibu bapanya adalah penagih dadah namun Alina tidak setuju kerana takut berpisah dengan kakaknya

Waktu Tayangan

Sepanjang Ramadan, ingat untuk menonton drama Bila Syaitan Berbisik setiap Isnin hingga Khamis, jam 11 malam di Astro Ria HD (104) mulai 12 April.