Budak Tebing 2 (2021) Episod TV3 – Adam Lee and Aedy Ashraf

Kepala Bergetar Budak Tebing 2 (2021) Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Budak Tebing 2 Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Budak Tebing 2 dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Budak Tebing 2 Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Budak Tebing 2 (2021) Episod TV3

Drama yang pernah menjadi fenomena sebelum ini kini kembali dengan musim kedua. Budak Tebing 2 akan ditayangkan mulai 18 Jun 2021 di slot Lestary TV3 untuk menggantikan drama Kekasih Hati Mr. Bodyguard dan kasut Kebaya Canvas. ia juga akan disiarkan dalam talian di utiliti iQIYI Malaysia.

Budak Tebing 2 adalah kesinambungan atau sekuel Budak Tebing yang ditayangkan pada tahun 2020. Sebuah drama yang penuh dengan peperangan, kemanusiaan, isu semasa dan cinta kali ini semakin rendah dengan musim ke-2 dan akan benar-benar menggegarkan drama global yang berdekatan lagi.

Click to Watch Episod

JUDUL : BUDAK TEBING
EPISOD : 13 episod
TARIKH TAYANGAN : 18 Jun 2021
WAKTU SIARAN : Rabu hingga Sabtu, 9:00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3 dan aplikasi IQIYI Malaysia
IDEA ASAL : PGRs Team – Amka Ahmad
PENULIS SKRIP : Sofia J dan PGR’s Team – Janjira
PENULIS : Jalena Rejab dan Syawal Aiman
PENGARAH : Feroz Kader
PRODUKSI : Country Universal Sdn Bhd
PELAKON : Aedy Ashraf, Adam Lee, Eyka Farhana, Bella Dowanna, Fariz Isqandar, Imran Aqil, Firdaus Ghufran, Zarina Zainuddin dan ramai lagi.
WATAK PELAKON
Adam Lee sebagai ARIF
Aedy Ashraf sebagai TONGKI
Bella Dowanna sebagai LAURA
Eyka Farhana sebagai IRA
Fariz Isqandar sebagai YOYOL
Imran Aqil sebagai PIJOY
Firdaus Ghufran sebagai TALAM
SINOPSIS BUDAK TEBING 2
sementara Arif menghadapi bencana dengan pemergian Aida dan bertahan dengan Yoyol, ketika itulah Afendi muncul kembali. Arif dan Yoyol sangat kagum.

OST Drama

Lagu : Ciao
Penyanyi : Joe Flizzow ft Mk & J. Park

Waktu Tayangan

Budak Tebing 2 akan mula bersiaran pada 18 Jun, setiap hari Rabu hingga Sabtu, jam sembilan malam di slot Lestary TV3. anda juga boleh menonton secara dalam talian melalui utiliti iQIYI Malaysia atau laman web www.iq.com satu jam selepas tayangan di tv, pada pukul 10.00 malam