Cinta Untuk Raf Episod TV1 Sasqia & Luqman

Kepala Bergetar Cinta Untuk Raf Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Cinta Untuk Raf Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Cinta Untuk Raf dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Cinta Untuk Raf Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Cinta Untuk Raf Episod TV1

nantikan versi drama ‘Cinta Untuk Raf’ yang tidak konvensional menerusi Rabihah Nur Ridhuan dapat dibuktikan di saluran rtm. mencadangkan persembahan Luqman Hafidz, Sasqia Dahuri, Tash Yong, Badrul Muhayat dan banyak lagi yang lebih hebat lagi. Drama yang diarahkan oleh Zek Zukry, diterbitkan melalui Open Echo Communications. Cinta Untuk Raf akan mengisi slot Malaikat di TV1 mulai 15 Februari, setiap Isnin hingga Jumaat, jam 3.05 petang.

Click to Watch Episod

JUDUL : CINTA UNTUK RAF
TAYANGAN : 15 Februari 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 3.05 petang
SIARAN TV : Slot Bidadari TV1 (RTM)
PENULIS SKRIP : Adza Emie
PENULIS NOVEL : Rabihah Nur Ridhuan
PENGARAH : Zek Zukry
PRODUKSI : Open Echo Communications Sdn Bhd
PELAKON : Sasqia Dahuri, Luqman Hafidz, Badrul Muhayat, Tash Yong, Dilla Ahmad, Tina Rasid, Mustaqim Bahadon, Zarynn Min, Ema Akma, Idris Md Diah, Melissa Campbell, Dayana Jasmin, Kristina Vinokree, Shakira Stephen
WATAK PELAKON 
Sasqia Dahuri sebagai Dr Orked Huwaina
Luqman Hafidz sebagai Raf
Tash Yong sebagai Humaira / Tasya / Inara
Dilla Ahmad sebagai Aqilah
Badrul Muhayat sebagai Raza
Mustaqim Bahadon sebagai Noah Sulaiman
Zarynn Min sebagai Lily
Tina Rasid sebagai Nadirah
Idris Md Diah sebagai Ariz
Melissa Campbell sebagai Dr Kim
Ema Akma sebagai Zaharah
Kristina Vinokree sebagai Sherena Mona
Dayana Jasmin sebagai Humairah 12 tahun
SINOPSIS CINTA UNTUK RAF

keindahan kasih sayang apabila berakhir dengan perkahwinan. Impian yang disembunyikan selama 2 tahun oleh Orked dan Raf akhirnya menjadi kenyataan. Raf adalah bayi terbaik yang suka dipujuk daripada memujuk Orked untuk mengelirukan dirinya. namun, cinta Orked tetap kuat untuk Raf.

tapi malangnya rasa manis dalam cinta mereka terhenti apabila skandal itu timbul antara ayah Raf, Encik Rahman dan Tasya. Skandal itu menjadi garis permulaan keruntuhan keluarganya kerana Tasya menjadi Humaira, kakak Orked yang dicarinya.

Raf didesak oleh ibunya, Puan Aqilah untuk menceraikan Orked sementara ibunya memerhatikan hubungan antara Tasya dan Orked. Raf tidak mampu memilih. Orked juga tersekat. lebih-lebih lagi, Tasya menderita penyakit identifikasi Dissociative (DID) yang merupakan penyakit identiti. kerana jantung koronernya yang terluka, Raf perlu melepaskan cintanya. Adakah Raf dan Orked akan diberi nasib?