Gerak Khas Undercover Episod TV3 – Erra Fazira Aaron Aziz

Kepala Bergetar Gerak Khas Undercover Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Gerak Khas Undercover Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Gerak Khas Undercover dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Gerak Khas Undercover Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Gerak Khas Undercover Episod TV3

Special Motion lebih rendah dengan penampilan baru dengan mencadangkan jalan cerita yang lebih baru dan relevan! Selain mengekalkan watak-watak terkenal yang dimainkan dengan menggunakan Erra Fazira, Salina Saibi, C. Kumaresan, Farid Amirul dan Dato ‘AC Mizal, tetap menunggu kedatangan Dato’ Aaron Aziz, Dato ‘Sri Eizlan Yusof, Elizabeth Tan, Raja Afiq, Ruzana Ibrahim, Dato ‘Rosyam Nor dan Khalida Balqis dalam Operasi Khas Menyamar yang menceritakan cabaran penyumbang yang menyamar mendekati dalang sindiket penjahat dalam kehabisan kepintaran dan tugas menyamar.

Click to Watch Episod

Gerak Khas Undercover berubah menjadi konsep asal dari Syafiq Yusof pada masa yang sama ketika Datuk Yusof Haslam bertindak kerana penasihat pembuatan. Selain itu, Syafiq Yusof juga merupakan pengarah bersama dengan C. Kumaresan, Faizal Yusof, Iskandar Kamaludin dan M.S Hakim.

Gerak Khas Undercover akan bersiaran selama 30 episod di TV3 mulai 1 Oktober 2021, setiap hari Jumaat, jam 10.30 malam dan juga akan disiarkan di platform streaming iQiyi pada hari yang sama setelah diterbitkan di TV3.

Nampaknya koleksi drama berjalan paling lama yang pernah dimainkan, Gerak Khas kini semakin rendah dengan Gerak Khas Undercover untuk anda mencari penonton mulai 1 Oktober 2021 di TV3 dan platform streaming iQIYI Malaysia.

Drama di sini sudah pasti berakhir pada siri Gerak Khas The Finale sebelumnya dan untuk Undercover ia berpisah dari kisah asli. Dengan cara ini setiap watak dan penceritaan tidak ada kaitan dengan koleksi drama Gerak Khas sebelumnya.

Tambahan lagi, kali ini mereka kembali dengan barisan pelakon yang cukup besar. Terdapat Erra Fazira, Dato ’AC Mizal, Dato’ Aaron Aziz, Elizabeth Tan, Dato ’Rosyam Nor dan banyak lagi yang lebih hebat lagi.

JUDUL : GERAK KHAS UNDERCOVER
TARIKH TAYANGAN : 1 Oktober 2021
WAKTU SIARAN : Jumaat, 10.30 malam
RANGKAIAN: TV3 & iQiyi
IDEA ASAL : Syafiq Yusof
PENGARAH : C. Kumaresan, Syafiq Yusof, Faizal Yusof, M.S Hakim, Iskandar Kamaludin,
PENERBIT : Yusof Haslam
PRODUKSI : Skop Productions Sdn Bhd
PELAKON : Erra Fazira, Aaron Aziz, Ruzana Ibrahim, Eizlan Yusof, Elizabeth Tan, Salina Saibi, Raja Afiq, Farid Amirul, AC Mizal, Kumaresan, Rosyam Nor, Kenji Sawahi, Khalida Balqis,
LAGU TEMA (OST)
GK Undercover – Syamsul Yusof
SINOPSIS GERAK KHAS UNDERCOVER

Undercover Special Operations berkemampuan banyak tugas perisikan (menyamar) untuk memerangi jenayah. Setiap episod akan berfungsi sebagai contoh jenayah yang berbeza. Antaranya, kejadian jenayah berkaitan geng remaja, kes pemerdagangan dadah di kalangan pelajar kolej sekolah, sindiket penipuan dan penjualan kenderaan, kes pelacuran dan keldai dadah di kalangan pelajar universiti dan lain-lain.

Ketua gangster, Tony Bono (Dato ‘Rosyam Nor) yang bimbang dengan perdagangan dadah, penjualan senjata api atau juga kelab malam adalah sasaran utama DSP Jeslina (Erra Fazira) dan ASP Salina (Salina Saibi) untuk mengalahkan sindiket penjahat yang dikendalikan oleh bermaksud dia. Satu dengan menggunakan satu transaksi Tony digagalkan dengan menggunakan polis dan Tony memerintahkan Malik (Raja Afiq) untuk segera menemui pembelot kumpulan mereka.

DSP Jeslina dan ASP Salina telah dipaksa oleh pegawai atasan mereka untuk menangkap Tony Bono dalam masa 3 bulan kerana mereka telah mencapai tujuan ini untuk jangka masa panjang. DSP Jeslina juga mengalami krisis dalaman yang disangka yang dikhuatiri akan membelot kerana mereka tidak bersetuju dengan rancangan penangkapan Tony.

Oleh itu, DSP Jeslina telah menyampaikan beberapa peserta yang menyamar termasuk ASP Zaki (Dato ’Aaron Aziz), Inspektor Elly (Elizabeth Tan) dan Inspektor Rita (Ruzana Ibrahim) untuk mempercepat penangkapan Tony Bono. Selain itu, 999 wartawan Alia (Khalida Balqis) juga tidak perlu melepaskan peluang untuk membuat liputan kes Tony Bono. Apa yang berubah menjadi penyerahan Tony Bono dan adakah usaha menyamar ini berjaya? Selepas itu, misi baru apa yang akan ditonton untuk individu yang menyamar ini?

Gerak Khas Undercover Episod TV3

  • Operasi Khas Menyamar mempunyai banyak tanggungjawab perisikan (menyamar) untuk memerangi jenayah. Setiap episod mempunyai ciri khas penipu yang luar biasa. Antaranya, kejadian jenayah berkaitan geng remaja, kejadian pemerdagangan dadah di kalangan pelajar kolej, sindiket penipuan dan penjualan kenderaan, kejadian pelacuran dan keldai dadah di kalangan pelajar universiti dan lain-lain.
  • Pemimpin gengster, Tony Bono (Dato ‘Rosyam Nor) yang bimbang dalam perdagangan dadah, penjualan senjata api atau juga kelab malam adalah matlamat utama DSP Jeslina (Erra Fazira) dan ASP Salina (Salina Saibi) untuk mengalahkan sindiket penjahat yang dikendalikan dengan cara dari dia. Satu demi satu transaksi Tony digagalkan dengan menggunakan polis dan Tony memerintahkan Malik (Raja Afiq) untuk mencari pembelot dalam organisasi mereka sekaligus.

DSP Jeslina dan ASP Salina telah dipaksa oleh atasan mereka untuk menangkap Tony Bono dalam masa 3 bulan kerana mereka telah lama mencapai sasaran ini. DSP Jeslina juga menghadapi krisis dalaman yang tersembunyi yang dikhuatiri akan membelot kerana mereka tidak bersetuju dengan rancangan penangkapan Tony.

Oleh itu, DSP Jeslina telah menambahkan beberapa anggota yang menyamar bersama ASP Zaki (Dato ’Aaron Aziz), Inspektor Elly (Elizabeth Tan) dan Inspektor Rita (Ruzana Ibrahim) untuk mempercepat penangkapan Tony Bono. Selain itu, 999 wartawan Alia (Khalida Balqis) juga tidak perlu lagi melepaskan kemungkinan untuk membuat liputan kes Tony Bono. Apa yang berubah menjadi penghentian Tony Bono dan adakah usaha menyamar ini berjaya? Selepas itu, misi baru apa yang akan ditunggu oleh anggota yang menyamar?

Waktu Bersiaran

Oleh itu, jangan sampai menonton drama Gerak Khas Undercover dengan tujuan untuk disiarkan setiap hari Jumaat jam 10.30 malam bermula 1 Oktober di TV3. Di samping itu, anda boleh melihat di platform dalam talian iQIYI Malaysia sekarang selepas rancangan TV