Hasrat Tersirat Episod Astro Prima – Azhar Norlesta Rahimah Yusoff

Kepala Bergetar Hasrat Tersirat Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Hasrat Tersirat Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Hasrat Tersirat dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Hasrat Tersirat Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Hasrat Tersirat Episod Astro Prima

Saksikan koleksi terbaru dari Singapura ‘Hasrat Tersirat’ yang akan disiarkan mulai 10 September, setiap Isnin hingga Jumaat jam 6 petang di slot Astro Prima Tiara.
Temui pengunjung Malaysia pada 10 September 2021 (Episode 1) untuk menggantikan siri Ali Alia di slot Tiara, saluran Astro Prima.

Click to Watch Episod

JUDUL : HASRAT TERSIRAT
TARIKH TAYANGAN : 10 September 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 6:00 petang
SIARAN TV : Astro Prima
PENGARAH : Shannon Berkett, Nasir Kamsan, Azroy Sultan.
PRODUKSI : Mediacorp
PELAKON : Azhar Norlesta, Rahimah Yusoff, Abdullah Ahmad, Fir Rahman, Shaquille Daniel, Farhana M Noor, Fatin Amira, Izzat Yusoff.

Watak Pelakon

Abdullah Ahmad sebagai Hamzah

Azhar Norlesta sebagai Ramli

Rahimah Yusoff sebagai Aisyah

Fir Rahman sebagai Danial

Izzat Yusoff sebagai Najib

Farhana M Noor sebagai Farah

Fatin Amira sebagai Sharifah

Shaquille Daniel sebagai Amri

Joe Jasmi sebagai Latif

Hashimah Hamidon sebagai Mansurah

Mishall Kiara sebagai Kharissa

Erwin Shah Ismail sebagai Dr Mazlan 

SINOPSIS HASRAT TERSIRAT
Menampilkan kisah Aisyah yang setelah kematian suaminya, menghadapi kesukaran mewarisi, wang dan menuntut izin berkaitan dengan anak tirinya, Danial dan Farah, anak autisnya, Amri, selain orang dari masa lalu.
Keluarganya berpisah dan Aisyah berusaha untuk menghadapi kenyataan itu sendiri sambil berusaha untuk mempertahankan panggilan terbaik arwah suaminya.
Ketika kemuncak keluarga, Hamzah, meninggal, lingkaran kerabatnya mulai putus. Isterinya, Aisyah, menghadapi masalah pewarisan, wang dan hak yang dituntut melalui anak tirinya, Danial dan Farah, anak autisnya, Amri, dan seseorang dari masa lalunya. Aisyah melawan semua ini dengan sendirinya sambil berusaha untuk memenuhi permintaan suaminya.
Hasrat Tersirat Astro Prima