Hello Jangan Tapau Cintaku Episod TV3 – Elisya Sandha And Nafiz Muaz

Kepala Bergetar Hello Jangan Tapau Cintaku Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Hello Jangan Tapau Cintaku Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Hello Jangan Tapau Cintaku dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Hello Jangan Tapau Cintaku Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Hello Jangan Tapau Cintaku Episod TV3

nantikan versi drama ‘Howdy Jangan Tapau Cintaku’ yang tidak konvensional dengan menggunakan Hasreeyati Ramli akan ditayangkan di slot Lestary TV3. Dibintangi oleh Nafiz Muaz, Elisya Sandha, Syerinie Myra dan Eyka Farhana. drama tiga belas episod yang dihasilkan oleh Mache All selebriti United, diarahkan dengan menggunakan Idora Abdul Rahman.

Menampilkan Nafiz Muaz, Elisya Sandha dan Eyka Farhana. Siaran bermula pada 4 Ogos 2021 setiap hari Rabu hingga Sabtu, pukul sembilan malam di TV3. Anda juga boleh menonton secara dalam talian melalui perisian iQIYI Malaysia atau di internet sekaligus selepas paparan di TV, pada pukul 10 malam.

Click to Watch Episod

Hello Jangan Tapau Cintaku Episod TV3

JUDUL : HELLO JANGAN TAPAU CINTAKU
TARIKH TAYANGAN : 4 Ogos 2021
WAKTU SIARAN : Rabu-Sabtu, 9.00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3 & iQIYI Malaysia
PENULIS SKRIP : Norazwanizan Awang
PENULIS NOVEL : Hasreeyati Ramli
PENGARAH : Idora Abdul Rahman
PRODUKSI : Mache All Star United
PELAKON : Elisya Sandha, Nafiz Muaz, Syerinie Myra, Eyka Farhana, Lisdawati, Amyza Aznan, Azri Iskandar, Dynas Mokhtar, Mak Wan, Sefik Khair, Badrul Muhayat, Cahaya Nilam, Mieza Edora, Raden Zaharatul, Natasha Hamzah, Ikhwan Khairudin
Sila Sertai Saluran Telegram kami: t.me/kepalatv
WATAK PELAKON 
Elisya Sandha sebagai Ain Dheya
Nafiz Muaz sebagai Ash Fayyad
Syerinie Myra sebagai Alia
Eyka Farhana sebagai Anne Dayana
Lisdawati sebagai Mak Jah
Amyza Aznan sebagai Mak Long Midah
Azri Iskandar sebagai Pak Long Asmadi
Dynas Mokhtar sebagai Puan Anisa
Cahaya Nilam sebagai Masniza
Sefik Khair sebagai Hakim
Mak Wan sebagai Mak Ros
Mieza Edora sebagai Aira
Badrul Muhayat sebagai Tuan Daren
Ikhwan Khairudin sebagai Reez
SINOPSIS HELLO JANGAN TAPAU CINTAKU

Menceritakan kisah seorang wanita kampung, Ain Dheya, yang melibatkan pekerjaan di bandar. kerana lingkaran kerabatnya sukar, dia adalah penyelamat manusia yang hebat dan sifat yang paling tidak dapat ditahan adalah sifat tapau.

Ash Fayyad, anak lelaki orang kaya yang kaya raya, tanpa masalah menyinggung perasaan orang di sekelilingnya dan sombong.

Kisah mereka bermula sementara Ash Fayyad memberikan wang tunai bernilai RM50,000 kepada setiap orang yang cenderung menjaga adiknya di kerusi roda. Ain Dheya yang terdesak memerlukan wang tunai untuk membayar hutang sewa tanah ayah dan ibunya untuk hanya menerima pemberian itu.

pelbagai aktiviti yang berlaku pada masa yang sama dengan Ain Dheya berada di kediaman Ash Fayyad. sehingga kekacauan menjadi satu rumah. Adakah akan ada cinta yang tidak masuk akal di antara Ain Dheya dan Ash Fayyad nanti?