Kalau Dah Berbini Episod Astro Warna – Ozlynn and Joey Daud

Kepala Bergetar Kalau Dah Berbini Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Kalau Dah Berbini Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Kalau Dah Berbini dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Kalau Dah Berbini Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Kalau Dah Berbini Episod Astro Warna

Drama komedi ‘Kalau Dah Berbini’ akan ditayangkan di Astro Warna mulai 16 April 2021, setiap hari Jumaat jam sebelas malam.

Hujung minggu anda sekarang tidak bosan apabila drama Kalau Dah Berbini akan mula ditayangkan pada 16 April 2021 di Astro Warna.

Drama komedi romantis yang diarahkan oleh Rehal Nuharis dan Farizullah Othman yang menampilkan barisan pelakon lama dan baru termasuk Joey Daud, Ozlynn, Syamel, Ernie Zakri, Kamarool Hj Yusoff dan banyak lagi yang hebat.

Click to Watch Episod

Kalau Dah Berbini Episod Astro Warna
JUDUL : KALAU DAH BERBINI
TARIKH TAYANGAN : 16 April 2021
WAKTU SIARAN : Jumaat, 11:00 malam
SIARAN TV : Astro Warna
IDEA ASAL : Rehal Nuharis
PENGARAH : Rehal Nuharis & Farizullah Othman
PRODUKSI : Dear Creative Media Sdn Bhd
PELAKON : Joey Daud, Ozlynn, Syamel, Ernie Zakri, Usop, Dottie, Nur Hamira, Kamarool Hj Yusoff, Elly Arifin, Isaac Shahril
WATAK PELAKON
Joey Daud sebagai Zamir
Ozlynn sebagai Maria
Syamel sebagai Waiz
Ernie Zakri sebagai Siti
Usop sebagai Daniel
Dottie sebagai Kuntum
Kamarool Hj Yusoff sebagai Abang Yob
Nur Hamira sebagai Wawa
Elly Arifin sebagai Marsha
SINOPSIS KALAU DAH BERBINI
menceritakan kisah pasangan yang sudah berkahwin melalui pelbagai alasan lucu. setiap suami takut akan pasangan mereka.

Drama Kalau Dah Berbini adalah koleksi komedi mengenai koleksi suami dengan latar belakang eksklusif dan masalah perkahwinan. setiap suami takut akan pasangan mereka. Jadi ada pelbagai adegan dan berubah menjadi lucu antara setiap pasangan.

bersama-sama mereka menghadapi tugas untuk berkahwin dengan pertolongan masing-masing. apa kesudahannya bagi setiap pasangan ini? Tonton di Astro rona.