Keluarga Baha Don Musim 3 Episod Viu Original – Khir Rahman & Remy

Kepala Bergetar Keluarga Baha Don Musim 3 Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Keluarga Baha Don 3 Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Keluarga Baha Don Musim 3 dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Keluarga Baha Don Musim 3 Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Keluarga Baha Don Musim 3 Episod Viu Original

Musim ketiga kembali! Koleksi drama Baha Don Family tiga akan ditayangkan seperti yang disukai di platform Viu Malaysia mulai 29 Julai 2021. Jadi peminat drama ini, ingatlah untuk melihat semua episod
Drama komedi mafia, Baha Don Family 3 adalah kesinambungan dari musim ke-2 sebelumnya di mana peminat biasa berpuas hati dengan penceritaan dan jalan cerita yang diedit melalui pengarah Kye Fariz. Ini juga musim terakhir untuk drama ini.
Koleksi drama Viu Original, Baha Don Family Musim ketiga mula ditayangkan pada 29 Julai dalam 10 episod, episod baru setiap hari Khamis. Tiga keluarga Baha Don sendiri boleh dilihat di www.Kepalabergetars.com

Click to Watch Episod

JUDUL : KELUARGA BAHA DON 3
TARIKH TAYANGAN : 29 Julai 2021
PENGARAH : Kye Fariz
PRODUKSI : Anomalous Films Sdn Bhd
PELAKON : Fikry Ibrahim, Remy Ishak, Khir Rahman, Nam Ron, Othman Hafsham, Tony Eusoff, Alvin Wong, Mark Adam, Douglas Wong, Sabri Yunus, Razak Ahmad, Jihan Muse, Sharifah Aleysha, Susan Lankester, Junji Delfino, Puan Seri Tiara Jacquelina, Amy Mastura, Elizabeth Tan
Keluarga Baha Don Musim 3 Viu Original
WATAK PELAKON
Susan Lankester sebagai Mama Don
Remy Ishak sebagai Jo Don
Jihan Muse sebagai Kesuma
Khir Rahman sebagai Mat Don
Sharifah Aleysha sebagai Ucu Don
Fikry Ibrahim sebagai Booby Bs Bachan
Othman Hafsham sebagai Baha Don
Mark Adam sebagai Angelito Jericho Papito
Sabri Yunus sebagai Abe Wan Katok
Aziz M. Osman sebagai Commissioner
Nam Ron sebagai Awang Kebas
Alvin Wong sebagai Little Kok
Razak Ahmad sebagai Talal Al-Halal
Junji Delfino sebagai Madame Mendoza
Kenji Sawahii sebagai Cao Cao
Tony Eusoff sebagai Bah Botani
SINOPSIS KELUARGA BAHA DON 3

Jo Don perlu menghadapi misi terbesarnya sementara musuhnya Bobby Bachan berusaha merosakkan kalangan saudara-mara Baha Don. Orang yang disayangi mati dan ‘Migellin Stars’ ditarik, pada masa yang sama dengan tekanan dari kalangan saudara-mara juga meningkat. Adakah Mat Don akan mempunyai bahaya untuk mengambil alih pihak berkuasa? Adakah Ucu Don akan mengambil langkah perniagaan komersial tehnya sebagai tambahan? Dan adakah Kesuma benar-benar mencintai Mat atau adakah dia mempunyai agenda lain?

Kali ini Jo Don (Remy Ishak) akan menghadapi tugas paling penting untuk menentang musuhnya Bobby Bachan (Fikry Ibrahim) yang dia rencanakan untuk menjatuhkan Keluarga Baha Don.

Kini Orang yang Tercinta sudah lama berlalu dan ‘Bintang Migellin’ ditarik, pada masa yang sama dengan tekanan dari dalam keluarga sendiri juga semakin panas. Adakah Mat Don (Khir Rahman) lambat laun akan mendapat peluang untuk mengambil alih pihak berkuasa?
Adakah Ucu Don (Sharifah Aleysha) akan mengambil alih perusahaan teh haramnya selangkah lebih jauh? Dan adakah cinta Kesuma (Jihan Muse) untuk Mat Don hanya jujur ​​atau adakah dia mempunyai agenda tersembunyi?

Waktu Tayangan

Ingin tahu apa hasilnya, pertimbangkan untuk menonton Baha Don Family tiga bermula 29 Julai, Khamis ini sebagai cara untuk ditunjukkan sepenuhnya melalui aplikasi Viu Malaysia atau di laman web www.Viu.Com