Masih Ada Rindu Episod TV3 – Mimi Lana And Farid kamil

Kepala Bergetar Masih Ada Rindu Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Masih Ada Rindu Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Masih Ada Rindu dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Masih Ada Rindu Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Masih Ada Rindu Episod TV3

mendengarkan drama ‘Masih Ada Rindu’ yang diilhamkan oleh novel karya Mimie Afinie. mempersembahkan gandingan Farid Kamil dan Mimi Lana. Diarahkan oleh Osman Ali. Saksikan Masih Ada Rindu di slot Akasia TV3, dari 2 Jun 2021, setiap Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam. juga boleh menontonnya di platform WeTV.

Drama Masihd Ada Rindu akan menemui penonton mulai 2 Jun 2021 di slot Akasia TV3. Ia ditayangkan untuk mengisi slot drama Sabarlah Duhai Hati sebelumnya. Selain TV3, penonton juga boleh menonton di WeTV Malaysia.

Sepertinya sudah lama saya tidak melihat Farid Kamil muncul dalam drama. Kali ini dia dikembalikan bersama Mimi Lana. Drama ini juga merupakan adaptasi drama dari single dengan tajuk yang sama ‘Masih Ada Rindu’ dengan menggunakan Mimie Afinie yang berubah menjadi diterbitkan pada tahun 2004.

Click to Watch Episod

Masih Ada Rindu Episod TV3

JUDUL : MASIH ADA RINDU
TARIKH TAYANGAN : 2 Jun 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 7:00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS NOVEL : Mimie Afini
PENULIS SKRIP : Naza Manas
PENGARAH : Osman Ali
PRODUKSI : Nuansa Sdn Bhd
PELAKON : Mimi Lana, Farid kamil, Halim Radzi, Kuna Muzani, Dayang Areeda, Rahim Jailani, Fahmi Reza,  Aleza Shadan, Aishah Ilias, Fenn Azia, Sri Idrina, Mia, Miny Ghazy
WATAK PELAKON 
Mimi Lana sebagai Nurul Syafika
Farid kamil sebagai Hadi/Hakim
Halim Radzi sebagai Imran
Kuna Muzani sebagai Hajah Noraini
Dayang Areeda sebagai Nasya
Aleza Shadan sebagai Zaleha
Aishah Ilias sebagai Syazwani
Rahim Jailani sebagai Saifuddin
Fahmi Reza sebagai Badrul
Sri Idrina sebagai Rafidah
LAGU TEMA (OST)
Nukilanku – Aisha Retno
Nada Kalbu – Aina Abdul
Cinta – Marsha Milan
SINOPSIS MASIH ADA RINDU
Tells the story of a married couple who are united but still overshadowed by past relationships, not to mention his wife living in a beautiful memory with her late husband. How did they weather the trials of navigating the marriage ark?

Nurul Syafika mengahwini Lukman Hakim tanpa mengira persaingan dari ibunya, Zaleha. namun kebahagiaan mereka menjadi ringkas, Hakim meninggalkan Syafika sepanjang masa. tiba-tiba, paling sederhana setelah pemergian Hakim adakah Syafika menyedari bahawa dia mempunyai dua mayat.
Permulaan Luqman Adam menjadikan kehidupan Syafika lebih bermakna. Kegembiraan ini dikongsi bersama dengan ayah dan ibunya-dalam-peraturan dan Luqman Hadi yang telah jatuh cinta bersama dengan saudaranya-di-hukum.

Hadi meluahkan perasaannya kepada Syafika. tetapi, Syafika tidak lagi positif terhadap perasaan peribadinya kerana cintanya pada Hakim terlalu mendalam.

Kejadian membuat Syafika mula menjauhkan diri dari Hadi.

SINOPSIS MASIH ADA RINDU

Drama Masih Ada Rindu mengisahkan kisah Nurul Syafika (Mimi Lan) yang dikahwinkan dengan Lukman Hakim (Farid Kamil) tidak kira penentangan daripada ibunya, Zaleha. tetapi kebahagiaan mereka berubah menjadi ringkas, Hakim meninggalkan Syafika sepanjang masa. tiba-tiba, paling sederhana setelah pemergian Hakim adakah Syafika memahami bahawa dia mempunyai dua badan kami.

Kelahiran Luqman Adam menjadikan kewujudan Syafika sangat ketara. Keseronokan ini dikongsi bersama dengan ibu dan ayahnya – anak haram dan Luqman Hadi (Farid Kamil) yang telah jatuh cinta dengan adiknya – peraturan. Hadi meluahkan perasaannya kepada Syafika. namun, Syafika masih tidak yakin dengan perasaan peribadinya kerana cintanya pada Hakim terlalu mendalam.

Kejadian membuat Syafika mula menjauhkan diri dari Hadi..apa hentian itu? Tonton episod penuh di kepalatv.com

Waktu Siaran

Drama Masihd Ada Rindu akan mula bersiaran pada 2 Jun, setiap Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam di slot Akasia TV3. anda juga boleh bergerak secara percuma melalui aplikasi laman web www.kepalatv.com di Malaysia tanpa sebarang kos pada jam 8.00 malam tanpa berlengah selepas rancangan televisyen.