Mata Ketiga Episod TV3 – Mustaqim Bahadon And Hafeez Mikail

Kepala Bergetar Mata Ketiga (2021) Episod Melayu Saksikan Drama Dan Download. Tonton Gempak Mata Ketiga Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Mata Ketiga dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Mata Ketiga Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Mata Ketiga Episod TV3

Drama bersiri ‘Mata Ketiga’, adaptasi dari novel menerusi Zulkifli Ahmad Idrus, akan disiarkan di TV3 mulai 22 Julai 2021. Sebuah drama gaya seram mistik yang disiarkan oleh Skop Productions, disutradarai oleh C. Kumaresan. Dibintangi oleh Hafeez Mikail, Mustaqim Bahadon, Isyariana, Dayana Roza dan Fimie Don.

TV3 kali ini membawakan sebuah drama seram berjudul Mata Ketiga ke tayangan TV untuk tontonan umum mulai 22 Julai 2021. Kisah ini bahkan akan mengisi slot setengah jam dari rancangan Kampung Kolestrol sebelumnya.
Koleksi drama Mata Ketiga berubah menjadi hanya ditayangkan pada tahun 2018 namun terbaik menerusi platform streaming TONTON di www.tonton.com.my. Sekarang batu itu berulang tetapi diperkenalkan ke paparan televisyen.
Mata Ketiga adalah variasi drama dari single dengan judul yang sama ‘Mata Ketiga’ melalui Zulkifli Ahmad Indrus yang berubah menjadi disiarkan pada tahun 2018.

Click to Watch Episod

Mata Ketiga Tv3 Drama

JUDUL : MATA KETIGA
TARIKH TAYANGAN : 22 Julai 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10.30 malam
SIARAN TV : TV3
PENULIS NOVEL : Zulkifli Ahmad Idrus
PENGARAH :  C.Kumaresan
PRODUKSI : Skop Productions
PELAKON :  Mustaqim Bahadon, Hafeez Mikail, Isyariana Azmi, Fimie Don, Dayana Roza,
SINOPSIS MATA KETIGA

Drama Mata Ketiga mengisahkan kisah Faizul, seorang sarjana kolej kejiranan yang diberi anugerah unik di mana dia boleh bercakap dengan dunia paranormal.

Penceritaan dimulakan sementara Faizul dan 4 rakannya yang diinginkan menjadi sebahagian daripada lawatan hutan yang dipimpin melalui kaedah Profesor Mazlan.

Faizul, yang lebih berpengetahuan dalam bidang ilmu daerah berhutan, menasihati teman-temannya untuk mematuhi kaedah pantang larang pada waktu yang sama seperti di kawasan berhutan. Malangnya, cadangan itu berubah menjadi tidak diendahkan dan diberikan lebih buruk sementara Farah berubah menjadi kerasukan.

Sejak kejadian itu, Faizul telah berusaha untuk mengetahui kenyataan mengenai mata Ketiga.

Waktu Tayangan

Drama Mata Ketiga boleh disiarkan setiap Isnin hingga Khamis, jam 10.30 malam di TV3 mulai 22 Julai. Drama ini paling berkesan ditayangkan selama setengah jam mengikut episod.