Ramadani Episod TV3 – Syamsul Yusof and Nik Adam

Kepala Bergetar Ramadani Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Ramadani Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Ramadani dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Ramadani Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Ramadani Episod TV3

Koleksi drama mini ‘Ramadani’ akan ditayangkan sepanjang bulan Ramadan bermula 18 April 2021, setiap hari Ahad jam sembilan malam di TV3.

Sebuah drama bersama dengan ramadan khas berjudul Ramadani akan meningkatkan malam hujung minggu anda di TV3 mulai 18 April 2021.

Drama yang diarahkan dengan kemampuan Eoon Shuhaini ini terdiri daripada barisan pelakon yang tidak kurang hebatnya bersama Syamsul Yusof, Hannah Delisha Adik Nik Adam Mika, Bella Astillah dan banyak lagi yang hebat.

mungkin kali ini kita tidak dapat melihat bagaimana pelakon Syamsul Yusof berlakon dalam drama, setelah kita semua melihatnya mempertaruhkan kedudukan sebagai seorang ustaz atau samseng.

Click to Watch Episod

Ramadani Episod TV3
JUDUL : RAMADANI
TARIKH TAYANGAN : 18 April 2021
WAKTU SIARAN : Ahad, 9:00 malam
SIARAN TV : TV3 (Istimewa Ramadan)
PENULIS SKRIP : Azlina Pa’wan
PENGARAH : Eoon Shuhaini
PRODUKSI : Saphire Screen Sdn Bhd
PELAKON : Syamsul Yusof, Nik Adam Mika, Dhia Irdina, Ummar Dzariff, Adrianna Qasmia, Hannah Delisha, Azlee Khairi, Bella Astillah, Ieda Moin, Shaharuddin Thamby, Zazly Baginda,
 
WATAK PELAKON
Dhia Irdina sebagai Mira
Nik Adam Mika sebagai Danny
Ummar Dzariff sebagai Faizal
Syamsul Yusof sebagai Rahmat
Adrianna Qasmia sebagai Khatijah
Bella Astillah sebagai Lydia
Azlee Khairi sebagai Bahar
SINOPSIS RAMADANI
Mohd Ramadani, 10, adalah anak seorang peniaga yang dimanjakan oleh bapanya. oleh itu, pengasuh Ramadani sering melakukan penyesuaian kerana hakikatnya tidak ada yang dapat terus wujud dengan perangai. Setelah ayahnya membawa pulang Faizal dan Mira, adik beradik tanpa tempat tinggal, gaya hidup Ramadani mula berubah.
The Ramadani drama tells the tale of a son to a businessman who is pampered by using his father. Ramadani is a ten-yr-antique boy to his father, Tuan Rahmat.
Ramadani did not like to be limited, therefore, he become pampered by his father till he turned into given a nanny to attend to him.
having said that, the nannies assigned to take care of Ramadani regularly alternate because not a unmarried nanny can survive the naughty mind-set and conduct of Ramadani.
but, one day his father added home two homeless brothers, Faizal and Mira, which prompted Ramadani’s life to change.
What modifications took place in Ramadani after that? need to watch this drama later on TV3.

Waktu Siaran

Mini drama 4 episod, Ramadani akan bersiaran setiap hari Ahad, jam 9.00 malam di TV3 mulai 18 April ini. Anda juga boleh saksikan secara online di Tonton atau menerusi Youtube TV3 Malaysia.