Ratu Ten Pin Episod Astro Ria – Syaidatul Afifah And Elisya Sandha

Kepala Bergetar Ratu Ten Pin Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Ratu Ten Pin Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Ratu Ten Pin dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Ratu Ten Pin Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Ratu Ten Pin Episod Astro Ria

Nantikan siri drama ‘Queen of Ten Pin’ yang menghadirkan penceritaan bertema bowling. Drama 16 episod ini mempunyai hubungan Azman Yahya serta Rozse Faisal dan Chinta Adeesha sebagai penulis skrip. Menampilkan drama utama yang dibintangi oleh Syaidatul Afifah, bekas peserta seluruh negara yang berlakon secara kolektif dengan Elisya Sandha dan Fify Azmi sebagai peneraju utama drama ini. Drama ‘Ratu Ten Pin’ mungkin disiarkan dari 28 Jun 2021 setiap hari Isnin hingga Khamis, jam sebelas malam di Astro Ria (104) dan juga dapat disiarkan melalui perisian Astro GO dan platform On Demand.

Drama Queen Ten Pin akan mengemas kini drama Scammer yang sudah berakhir lebih awal daripada. Drama ini akan mula ditayangkan pada 28 Jun 2021 di Astro Ria. Siri drama Malaysia yang meningkatkan tema boling dalam cerita ini.

Sekiranya sebelum ini Scammer menjadi tajuk utama pasaran sasaran dengan jalan ceritanya yang tidak klise, sinematografi palsu dan menarik. Kali ini drama lain sebenarnya bukan kisah cinta klise dengan subjek sukan yang dibangkitkan dan hampir menawarkan setiap drama cemerlang yang lain.

Denda itu adalah ketika pemain bola sepak negara sebelumnya, Syaidatul Afifah juga merupakan salah satu pelakon dan watak penting dalam drama ini. Dia memegang lelaki atau wanita Sandra yang sombong, sombong, achah diva dan suka mengamuk.

Click to Watch Episod

Ratu Ten Pin Episod Astro Ria

JUDUL : RATU TEN PIN
TARIKH TAYANGAN : 28 Jun 2021
WAKTU SIARAN : Isnin hingga Khamis, 11:00 malam
SIARAN TV : Astro Ria (104)
PENULIS SKRIP : Rozse Faisal, Chinta Adeesha
PENGARAH : Azman Yahya (Jinggo)
PRODUKSI : JS Pictures Sdn Bhd
PELAKON : Syaidatul Afifah, Elisya Sandha, Nazim Othman, Fify Azmi, Sheila Rusly, Nasz Sally, Hazeeq Dean, Eizlan Yusof, Esma Daniel, Aleeza Kasim, Lisdawati.
WATAK PELAKON
Syaidatul Afifah sebagai SANDRA
Elisya Sandha sebagai NORMA
Fify Azmi sebagai REEZS
Nazim Othman sebagai ARIEF
Hazeeq Dean sebagai Khalid
Sheila Rusly sebagai MARIA
Eizlan Yusof sebagai Dato’ Idris
Nasz Sally sebagai NURIN
Aleeza Kasim sebagai Datin Marissa
Lisdawati sebagai MAZNAH
Esma Daniel sebagai RAZAK
Wani Kayrie sebagai SUZANA
LAGU: KRU – Kuasa Juara
SINOPSIS RATU TEN PIN

Menceritakan kisah tiga wanita muda yang berasal dari latar belakang keluarga khasnya sendiri, mengejar gelaran Ratu Tenpin Warganegara.

Walaupun berasal dari keluarga berpendapatan rendah, masa kecil Norma dipenuhi dengan botol kaca kosong dan kelapa yang digunakan sebagai boling. Sebagai pemain boling secara berterusan dan tepat, dia disebut sebagai pemain bola yang sangat berbakat di antara rakan-rakannya di kampung. Sebagai orang dewasa, dia pindah ke Kuala Lumpur bersama teman baiknya dan mula bekerja untuk membantu kalangan kerabatnya dalam menampung kos di kampung. Nasib Norma berubah semasa dia menjejakkan kaki buat pertama kalinya di bowling.

Reesz, yang berasal dari keluarga sederhana, dilahirkan dan dibesarkan di Kuala Lumpur. Sebagai anak perempuan bekas juara boling, Maznah mempunyai harapan tinggi yang akan dipatuhi oleh Reesz mengikut jejaknya. Namun, Reesz lebih berminat dengan reka bentuk grafik dan permainan selular.

Di rumah, Reesz menghadapi keganasan rumah tangga sementara ayahnya masih bertekad untuk menerima minat ibunya dalam permainan boling hingga merasa terabaikan. Pertarungan berlanjutan dan menyangkut penderaan fizikal. Reesz memutuskan untuk belajar bermain boling untuk menggembirakan ibunya.

Dilatih secara profesional, Sandra mempunyai yang paling hebat dari ketiga dan telah memperoleh acara boling bawah umur kebangsaan. Tumbuh dalam gaya hidup mewah, dia terbiasa mendapatkan apa yang diinginkannya.

Dia merasakan bahawa dia layak diputuskan untuk skuad boling di seluruh negara walaupun prestasi yang tidak konsisten. Pemikiran dan jadwal yang tersembunyi ini mungkin menjadi halangan untuk menghancurkan penampilannya di dalam skuad boling seluruh negara nanti.

Untuk memenangi identiti “Queen of Ten Pin Nation” tidaklah sebersih yang disangka. Ketiga-tiga wanita muda itu bertanding walaupun terpaksa menghadapi konflik mereka sendiri pada masa yang sama.

  • Drama Queen Ten Pin mengisahkan 3 gadis remaja yang mengejar impian mereka dan gelaran Queen Tenpin of the Nation. Seorang juara kampung sekali lagi menggunakan botol kelapa, kelapa, anak bekas juara kebangsaan dan juara Pemuda lain yang mempunyai latar belakang yang berubah menjadi tidak begitu menakjubkan seperti yang diramalkan.
  • Bolehkah mereka mengunjungi peringkat Nasional dan pada masa yang sama menjadikan negara-negara bersatu terkenal dalam drama ini? Anda mesti menonton cerita ini sehingga berhenti.

Waktu Tayangan

Tayangan Ratu Ten Pin akan disampaikan setiap Isnin hingga Khamis, jam 11.00 malam di Astro Ria dari 28 Jun. Anda juga boleh menonton On Request atau melalui www.kepalatv.com.