Romantika 4 Hari 3 Malam Episod TV3 Amelia and Sean

Kepala Bergetar Romantika 4 Hari 3 Malam Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Romantika 4 Hari 3 Malam Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Romantika 4 Hari 3 Malam dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Romantika 4 Hari 3 Malam Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Romantika 4 Hari 3 Malam Episod TV3

nantikan drama adaptasi novel ‘Romantika 4 Hari tiga Malam’ menerusi Wizana Emilia di slot Lestary TV3. menampilkan gandingan Sean Lee dan Amelia Henderson. drama tiga belas episod yang diarahkan melalui Nizam Zakaria, diterbitkan melalui organisasi Wiranusa.

Click to Watch Episod

Romantika 4 Hari 3 Malay
JUDUL : ROMANTIKA 4 HARI 3 MALAM
TARIKH TAYANGAN : –
WAKTU SIARAN : Rabu-Jumaat, 9:00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3
PENGARAH : Nizam Zakaria
PENULIS SKRIP : Wizana Emilia
PRODUKSI : Wiranusa Corporation Sdn Bhd
PELAKON : Sean Lee, Amelia Henderson, Syafi Tee, Nynaa Harizal, Oshin Ahmad, Wafariena, Dottie, Daniesh Suffian, Zila Bakarin, Jesse Lim, Izzendra, Aida Aris, Sahronizam Noor, Lisdawati,
WATAK PELAKON 
Sean Lee sebagai Amar
Amelia Henderson sebagai Lana Analia
Syafi Tee sebagai Hisham
Nynaa Harizal sebagai Aida Safia
Oshin Ahmad sebagai Nia Erlina
Daniesh Suffian sebagai Baim
Wafariena sebagai Raina
Dottie sebagai Zeti
Izzendra sebagai Azlinda
Aida Aris sebagai Cik Norsira
Jesse Lim sebagai Encik Masri
Lisdawati sebagai Mak Salmah
Sahronizam Noor sebagai Dato’ Zahid
SINOPSIS ROMANTIKA 4 HARI 3 MALAM

Lana Analia pastinya impiannya untuk menjadi wartawan yang luar biasa. Dia ditugaskan untuk menulis rancangan untuk bilik Tarikh Buta. Temujanji selepas temujanji diatur. pada setiap kesempatan, dia berharap dapat memuaskan lelaki terbaik. namun malangnya, lelaki yang ditemuinya adalah orang yang paling berkesan yang salah. Playboy, perbincangan besar-besaran, bayi manja, sombong, ceroboh, suram dan segala macam perkara lain. Psycho ada! melalui artikelnya menyampaikan setiap kekecewaan tersebut. Rancangannya terus dipuji dan menjadi semakin popular sehingga namanya dikenali ramai.

, hadiah percutian empat hari 3 malam yang luar biasa di Pulau Impian yang diperolehnya membuat pertemuan yang tidak dirancang. seseorang yang dia anggap marah-marah telah mengawal untuk mencuri hati dan jiwanya. semuanya menjadi cantik selama empat hari tiga malam di pulau itu.

namun, kata cinta sekarang tidak mempunyai masa untuk dinyatakan. kesan yang salah mendorong Amar untuk kembali lebih awal. Lana menjadi terkejut kerana dibiarkan tanpa pesanan. berkali-kali cuba menghubungi lelaki itu, namun Amar nampaknya mirip seperti itu. Lana putus asa. Dia cuba meneruskan keberadaannya seperti biasa, tetapi percutian itu berubah. Kerinduan dan cintanya terlalu mendalam untuk Amar. kenangan selepas ingatan begitu sukar untuk dilupakan.

Lana menjadi letih dan hampir berputus asa. satu demi satu berlaku. Kisah cinta, konflik, tragedi dan pembunuhan kejam. juga kisah seorang lelaki misteri yang menghantar surat biru yang cukup menakutkan. Dia memutuskan untuk mengundurkan diri. Perjalanannya yang indah dengan Amar menjadi coretan yang tersisa di ruangan Blind Date. Adakah ungkapan cinta tidak tepat waktu diucapkan? Bolehkah kenangan menakjubkan di Pulau Impian diulang?