Semanis Senyumanmu Episod TV3 – Daiyan Trisha Aiman Hakim

Kepala Bergetar Semanis Senyumanmu Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Semanis Senyumanmu Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Semanis Senyumanmu dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Semanis Senyumanmu Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Semanis Senyumanmu Episod TV3

Saksikan drama ‘Semanis Senyumanmu’ yang dibintangi oleh Aiman Hakim dan Daiyan Trisha yang ditayangkan di Disney + Hotstar pada 1 Jun 2021 dan akan mula ditayangkan di TV3 mulai 7 Oktober, setiap Isnin-Jumaat jam 7:30 malam.

Click to Watch Episod

JUDUL : SEMANIS SENYUMANMU
TAYANGAN DISNEY+ : 1 Jun 2021
TAYANGAN  TV3 : 7 Oktober 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 7:30 malam
PENULIS SKRIP : Nur Hussein
PENGARAH : Faizul Jais
PRODUKSI : Parallax Pictures
PELAKON : Daiyan Trisha, Aiman Hakim, Aqilah Abas, Shekeen Waida, Mia Deen, Adib Azlan, Abbas Mahmood, Shyrim Husni, Zahirah Macwilson, Akhmal Nazri, Awie, Thaqif Zohiri, Zoul Muhammad, Adib Fikri, Afif Mikhail,  Lokman Hakim, Sofea Ace, AG Aziz, Rozuki, Muhammad Nur Iman, Rashimah,
 
WATAK PELAKON 
Daiyan Trisha sebagai Azra
Aiman Hakim sebagai Chef Azim
Shekeen Waida sebagai Azreen
Shyrim Husni sebagai Naufal
Mia Deen sebagai Nisa
Adib Azlan sebagai Fariz
Thaqif sebagai Chef Ali
Zoul Muhammad sebagai Chef Jamal
Adib Fikri sebagai Chef Fik
LAGU TEMA (OST)
Kalau Kau Rindu – Luqman Podolski
Thinking Bout Us – Daiyan Trisha
SINOPSIS SEMANIS SENYUMANMU

Menceritakan kisah Azim (Aiman ​​Hakim Ridza) yang bekerja sebagai penyediaan makan malam di restoran terkenal dan makanan yang dihidangkannya oleh para koki terus mendapat pahala. Azim berubah menjadi tidak senang sementara dia mendengar pelanggan mengkritik kek lapis yang dia masak kerana tidak lagi mempunyai tekstur yang berkualiti. Azim cuba menyiapkan semula makan malam kek lopes dan meminta pendapat daripada pegawainya dan tidak ada yang hilang dari kek buatan sendiri. Azim tidak dapat dikritik dan merasa bahawa pengguna memerhatikan dengan baik.

Azra (Daiyan Trisha) membuka kedai roti bersama rakannya yang tepat, Iman (Aqilah Abas) dan telah sibuk membuat semua gaya barang kemas kerana berpisah dengan teman lelakinya.

Iman prihatin dengan keadaan Azra dan memberitahu temannya yang sesuai untuk merosakkan pekerjaan di kedai roti.

Suatu hari, Azim mengikuti anak saudaranya yang ingin membeli barang di kedai roti berhampiran kediamannya. Semasa membuat tuduhan, Azim hanya memperhatikan bahawa pemilik kedai roti itu menjadi individu yang sama yang mengkritik kek lapisnya sebelumnya. Pada masa yang sama, Azim juga mengkritik roti buatan Azra yang tidak mempunyai tekstur yang berkualiti.

Mereka kemudian bertemu sekali lagi dalam satu majlis, Azra meminta maaf kepada Azim dan menawarkan untuk mengajar Azim cara membuat pencuci mulut kerana ini adalah keunikannya. Adakah Azim akan memenuhi syarat dan berdamai dengan Azra?