Siapa Jaga Mak Episod Astro Prima – Fauziah Zie And Aishah Ahmad

Kepala Bergetar Siapa Jaga Mak Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Siapa Jaga Mak Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Siapa Jaga Mak dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Siapa Jaga Mak Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Siapa Jaga Mak Episod Astro Prima

Saksikan koleksi drama dari Singapura bertajuk ‘Siapa Jaga Mak’ yang diilhamkan dengan menggunakan kenangan tulen yang dimiliki oleh pengasuh. Bersiaran mulai 5 Ogos 2021, setiap Isnin hingga Jumaat jam 6 petang di slot Astro Prima Tiara.
Slot Tiara kali ini agak berbeza dari yang sebelumnya di mana drama Siapa Jaga Mak adalah karya jiran terdekat, Singapura akan mengisi slot ini. Drama ini akan mula ditayangkan pada 5 Ogos 2021.
Walaupun ia adalah karya Singapura, namun penggunaan bahasa dalam permainan ini sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Oleh itu, ini adalah hiburan yang sesuai bagi rakyat Malaysia untuk menjadi sasaran minat penonton drama Melayu

Click to Watch Episod

JUDUL : SIAPA JAGA MAK?
TARIKH TAYANGAN : 5 Ogos 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 5 Ogos 2021, 6:00 petang
SIARAN TV : Astro Prima
PENGARAH : Vishali Panch
PRODUKSI : DV Studio

Barisan Pelakon

Kerana ia adalah cerita dari Singapura. Semua pelakon adalah pelakon tempatan di sana. Antara yang terlibat ialah Aishah Ahmad, Fauziah Zie, Suhaillah Salam, Den Sabari dan Fadilah Samsudin.

Selain itu, terdapat juga pelakon termasuk Fauzah Mohd Noor, Freda Mel, Natasha Mel, Hasif Nasir, Iskandar Ismail, Johan Jaafar, Julia Tari, Khairudin Samsudin, Narain, Nurul Akhmar, Rahman Rahim, Sufian Ahmad, Yaya Hamid dan banyak lagi tambahan.

WATAK PELAKON
Aishah Ahmad sebagai Norliza
Fauziah Zie sebagai Rosmah
Suhaillah Salam sebagai Mariam
Den Sabari sebagai Adam
Fadilah Samsudin sebagai Hasanah
Fauzah Mohd Noor sebagai Umi
Freda Mel sebagai Ani
Hasif Nasir sebagai Danial
Iskandar Ismail sebagai Norman
Johan Jaafar sebagai Ramli
Julia Tari sebagai Jamilah
Khairudin Samsudin sebagai Nordin
Md Nik Aqimi bin Hashim sebagai Syafiq
Mishall Kiara sebagai Syiqin
Narain sebagai Zain
Natasha Mel sebagai Ana
Nurul Akhmar sebagai Nora
Rahman Rahim sebagai Abah
Sufian Ahmad sebagai Hamid
Yaya Hamid sebagai Rita
Siapa Jaga Mak Episod Astro Prima
SINOPSIS SIAPA JAGA MAK
Mengisahkan 4 keluarga yang menghadapi pilihan emosi dalam penjagaan orang tua. Bolehkah konflik pusingan saudara, masalah kewangan dan peranan unik dapat diselesaikan dan menyatukan isi rumah ini atau sebaliknya?
Norliza-anak kecil yang harus menjaga ibunya kerana adik-beradiknya sibuk. Harus menghentikan prosesnya walaupun dia telah dinaikkan pangkat. Bayi yang baru dilahirkan berubah menjadi tidak diberi perhatian. Makna tidak menyukainya. Janda (kot).
Mariam – seorang pensyarah yang berhasrat untuk bertengkar dengan ibunya kerana ingin mencegah perkara buruk daripada terus berlaku. Terjebak dalam pergaduhan / temu janji ibu bapa. Pada masa yang sama, anak-anaknya tidak sesuai dengan suami barunya.
Hasanah – wanita yang sangat sibuk dan sibuk menjaga ayah dan ibu sehingga dia lupa tentang kehidupan peribadinya. Seperti tidak ada kehidupan cinta dalam keberadaannya. Lebih bersedia untuk merawat kerana mereka mengejar ganjaran.
Danial – seorang remaja yang sibuk dengan pekerjaan fakulti dan masih menjalankan tanggungjawabnya sebagai cucu untuk menjaga neneknya kerana kedua-dua ayah dan ibunya bercerai.

Waktu bersiaran

Drama Siapa Jaga Mak boleh disiarkan setiap Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang mulai 5 Ogos di saluran Astro Prima seratus lima. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menontonnya secara dalam talian melalui portal kepalatv.Com