Sitik Tok Episod TV3 – Nelissa Nizam And Scha Elinnea

Kepala Bergetar Sitik Tok Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Sitik Tok Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Sitik Tok dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Sitik Tok Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Sitik Tok Episod TV3

Sebuah siri drama baru Malaysia, Sitik Tok akan mula bersiaran pada 22 Julai 2021 melalui slot Samarinda TV3 dan streaming di WeTV Malaysia. Drama ini akan menggantikan drama Kampung Kolestrol.

Nantikan drama baru ‘SitikTok’ untuk kembali dalam slot Samarinda TV3. Drama komedi yang diarahkan oleh Joon Goh, mencadangkan pelakon bersama Scha Elinnea, Nelissa Nizam, Nadia Aqilah, Niezam Zaidi, Acong Sweetchild, Kahoe Hon dan banyak lagi. Sitik Tok disiarkan dari 22 Julai, setiap Isnin hingga Khamis jam 10 malam di TV3.

Persembahan drama itu nampaknya sesuai dengan lingkaran saudara-mara kerana ia lebih santai dan mungkin tidak ada perang yang kompleks seperti drama Melayu sebelumnya. Oleh itu, untuk terus berada di rumah sepanjang PKP ini, dia harus melihat drama Sitik Tok nanti.

Click to Watch Episod

Drama Sitik Tok TV3
JUDUL : SITIK TOK
TARIKH TAYANGAN : 22 Julai 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
PENULIS SKRIP : Dayang Noor, Nadia Khan, Jarr Nadjmuddean, Mamu Vies
PENGARAH : Joon Goh
PRODUKSI : Wildsnapper TV
PELAKON : Nelissa Nizam, Scha Elinnea, Nadia Aqilah, Zamaera, Niezam Zaidi, Acong Sweetchild, Hafizul Kamal,  Kahoe Hon, Tria Aziz, Syazlin Zainal, Dee Alhadi, Aznie Azmi, Tony Eusoff
 
WATAK PELAKON
Nelissa Nizam sebagai Jaja
Scha Elinnea sebagai Siti
Nadia Aqilah sebagai Rona
Zamaera sebagai Maru
Niezam Zaidi sebagai Shon
Acong Sweetchild sebagai Chuchox
Dee Alhadi sebagai Mimi
Kahoe Hon sebagai Xander
Syazlin Zainal sebagai Teena
Aznie Azmi sebagai Luna
SINOPSIS SITIK TOK
Drama Sitik Tok menceritakan kisah Siti, seorang wanita kampung yang suka menggembirakan Tik Tok di seluruh pelosok kampungnya. Kadang-kadang Siti menari walaupun manusia faucet getah, sementara ibunya membeli di pasar dan pelbagai jenis corak Siti.
Suatu hari, Siti diberi kemungkinan untuk mengejar impiannya untuk berubah menjadi ‘influncer’ yang terkenal di TikTok dan terpaksa meninggalkan kawasan kelahirannya.
Siti bergerak bersama sepupunya Jaja dan rapper yang berani, Maru. Dalam pengembaraan yang penuh sesak ini, dia bertemu dengan seorang jurugambar kacak bernama Shon. Pada akhirnya dia diberi risiko untuk bergabung dengan akademi influencer walaupun dia bertemu dengan Miss Rona yang ‘versi versi’.

Waktu Siaran

Drama Sitik Tok boleh disiarkan setiap Isnin hingga Khamis, jam 10.00 malam di slot Samarinda TV3 bermula 22 Julai.
Di samping itu, anda juga boleh menonton secara online di laman web www.kepalatv.com selepas tayangan di TV3, pada pukul sebelas malam.

Tonton Semua Episod Drama Sitik Tok

Episod Teaser Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10 Episod 11
Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16 Episod Akhir