Sorry Naik Lori Tonton IQIYI – Nazim Othman And Ruhainies

Sorry Naik Lori Tonton Episod Watch Full Video Online, Sorry Naik Lori Tonton download  IQIYI Drama Live, Today Sorry Naik Lori Tonton dfm2u Gempak Telemovie, Online HD Video IQIYI Sorry Naik Lori Tonton Live tonton HD Video melayu drama free saksikan.

Info Saksikan Sorry Naik Lori IQIYI

Nantikan drama iQiyi Original bertajuk ‘Sorry Naik Lori’ dibarisi pelakon terkenal Nazim Othman, Ruhainies, Tajul dan Nafiz Muaz akab disiarkan secara eksklusif di platform iQiyi pada lewat tahun ini.

Sorry Naik Lori

Episod: 12
Tarikh Tayangan: 2022
Rangkaian: iQiyi
Pengarah: Aidilfitri Mohamed Yunos
Produksi: Tsar Asia Sdn Bhd
Pelakon: Nazim Othman, Ruhainies, Tajul, Nafiz Muaz, Sheila Mambo, Asha Zainul, Ahmad Saffuan

Sinopsis Sorry Naik Lori

Kisah kewujudan Khairul, seorang tenaga penggerak lori muda yang menetap di Pulau Pinang, dan pasangannya Nadia, seorang suri rumah. Nadia menyimpan keinginan untuk berubah menjadi personaliti yang berpengaruh di media sosial. Suatu hari, pastinya salah satu gambar Nadia di sebuah tempat makan yang dikongsinya di NikNok menjadi viral dan membangkitkan panggilannya di media sosial. Dia tidak lama kemudian menerima cadangan daripada perusahaan pencari bakat. Sementara itu, keazaman Khairul untuk mengaut keuntungan yang lebih besar berubah menjadi terhalang oleh banyak pembuli di tempat kerjanya. Semua ini menimbulkan keresahan dalam peminangan dan menyebabkan Khairul berasa serba kekurangan.

Sorry Naik Lori IQIYI tv

About KepalaBergetar

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.