Suara Hati Episod Astro Prima – Syafiq Kyle And Hanna Aqeela

Kepala Bergetar Suara Hati Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Suara Hati Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Suara Hati dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Suara Hati Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Suara Hati Episod Astro Prima

Nantikan edisi drama novel ‘Suara Hati’ dengan bantuan novelis Anis Ayuni mungkin disiarkan menerusi slot Tiara di Astro Prima mulai 19 Julai 2021. Dibintangi oleh Hanna Aqeela, Syafiq Kyle dan Aidil Aziz sebagai prinsip utama . Drama disiarkan dengan bantuan menggunakan Stesen Global di bawah perjalanan Emy Suffian. Suara Hati mungkin disiarkan setiap Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang di saluran Astro Prima (105).

Koleksi drama Melayu yang berdekatan, Kouchner akan memenuhi pasaran sasaran bermula 19 Julai 2021 menerusi slot tiara di Astro Prima. Drama ini akan menggantikan drama sebelumnya Derita Untuk Bahagia.

Drama ini juga merupakan versi radikal ‘Suara Hati’ karya Anis Ayuni yang disiarkan pada tahun 2002 yang membawakan gaya lingkaran keluarga yang diterbitkan menerusi Astro Prima. Tentunya drama edisi ini dapat memberi kesenangan kepada penonton.

Click to Watch Episod

Suara Hati Astro Prima Episod
JUDUL : SUARA HATI
TARIKH TAYANGAN : 19 Julai 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 6.00 petang
SIARAN TV : Slot Tiara Astro Prima
PENULIS SKRIP : Farah Alya As’ari
PENULIS NOVEL : Anis Ayuni
PENGARAH : Emy Suffian (Pyan Screw)
PRODUKSI : Global Station Sdn Bhd
PELAKON : Syafiq Kyle, Hanna Aqeela, Fazlina Ahmad Daud, Aidil Aziz, Dato Seri Rezza Shah, Afzan A Rahman, Liza Rafar, Zera Hariz, Syahir Shafein, Qistina Khaled, Farah Zainuddin Jaber Mistah
WATAK PELAKON
Hanna Aqeela sebagai Hani
Syafiq Kyle sebagai Harris
Aidil Aziz sebagai Naim
Afzan A Rahman sebagai Amir
Zera Hariz sebagai Suraya
Qistina Khaled sebagai Sarah
Liza Rafar sebagai Sha
Syahir Shafein sebagai Ramzi
Fazlina Ahmad Daud sebagai Khaty
Shah Rezza sebagai Jo
LAGU TEMA (OST)
Lagu: Biar Aku Simpan
Artis: Bimasakti feat Oktovia Manrose
Komposer: Jim Bimasakti
Lirik: Harris Yusof

OST Drama

Lagu : Biar Aku Simpan
Penyanyi : Bimasakti ft Oktovia Manrose
Komposer: Jim Bimasakti
Lirik: Harris Yusof

SINOPSIS SUARA HATI

Drama Suara Hati mengisahkan Hani (Hanna Aqeela), seorang pelajar kolej yang jatuh cinta dengan Haris (Syafiq Kyle) yang meriah dalam aktiviti sukan sukan. Tetapi Haris hilang dan berubah menjadi senyap tanpa sebarang berita.

Hani kemudian dihantar melalui ibu dan bapanya kepada Naim (Aidil Aziz), seorang pensyarah di universiti.

Ketika Haris muncul semula, itu terlalu lama berlaku kerana Hani telah bertemu semula dengan Naim. Perkahwinan Hani dan Naim menjadi sangat gembira, tetapi Naim mati walaupun Hani hamil dengan anak mereka yang ke-2.
Hani bertemu semula dengan Haris yang ingin kembali ke kehidupannya sekali lagi.

Menceritakan kisah Hani, seorang murid universiti yang jatuh cinta dengan Harris yang juga aktif dalam aktiviti aktiviti sukan. Hani kemudian ditambahkan kepada ibu bapanya dengan nama Naim, pensyarah sambilan di universiti. Hani dan Naim menjadi ramah sementara Naim mula menolong Hani untuk tugas universiti Hani. Tetapi Hani yang paling sederhana berpendapat bahawa Amirul Naim hanya teman biasa kerana hakikatnya Hani tahu bahawa Naim mempunyai sasaran untuk dicadangkan kepada kekasihnya sebagai isterinya.

Kebahagiaan Hani dengan Harris tidak akan ditutup lama sementara Harris sekaligus menghilang tanpa mengeluarkan kata-kata maklumat, dan mengekalkan Hani yang kecewa. Hani yang tidak senang kerana tidak berpuas hati dengan Harris, kemudian mula membuka pintu hati koronernya kepada Naim, yang juga baru saja gagal dalam percintaan.

Harris muncul kembali, tetapi sudah terlambat kerana Hani sudah menyebarkan cinta Naim. Perkahwinan Hani dan Naim menjadi bahagia untuk beberapa waktu, namun tragedi yang menimpa perkahwinan Hani dan Naim telah mula mengganggu semangat Hani untuk terus hidup. Pada detik itu, Harris muncul kembali dalam gaya hidup Hani.

Waktu Siaran

Drama Suara Hati boleh disiarkan setiap Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang melalui slot Tiara di saluran Astro Prima seratus lima mulai 19 Julai. Anda juga boleh menonton On Demand atau melalui pakej Astro Go dan Ultra Box.

Untuk pelanggan bukan -Astro, anda juga boleh menonton drama ini dengan bantuan melanggan laman web www.Kepalabergetars.Com

LINK LIVE at Telegram 👉 https://t.me/kepalatv